Gratë e tjera në moshën e saj duken si plaka, Valbona Selimllari 47-vjeç nuk do t’ia dijë për vitet, i nxjerr tymin rrjetit me foton nga plazhi

Ish- misi shqiptar, Valbona Selimllari njihet për bukurinë e saj të pashtershme.

Si e fitoi Valbona Selimllari misin? E vërteta e pathënë …

Përmes instagramit, ajo shfaqet më një bukuri të pastër që s’ka nevojë për filtra make-upi.
Valbona është duke shijuar pushimet në Jug të Shqipërisë së bashku me familjen e saj dhe nuk na kursen foto nga momentet e relaksit.

Duket se 47-vjecarja i ka hapur sfidë vajzave të reja , të cilat ndodh edhe që e teprojnë me pamjen për t’u dukur bukur.

 

Author: adria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *