Tag: Basha me bizneset në Kombinat: Edi Rama përgjegjës për shtimin e varfërisë dhe të njerëzve që blejnë me lista. Plani ynë i jep fund Shqipërisë që punon për 5 oligarkë

Don't Miss It

Recommended