counter stats

Tag: në zonat e ulëta nga 19ºC në 29ºC dhe në zonat bregdetare nga 21°C në 30ºC. Era do të fryejë në drejtim Veriperëndimor ndërsa forca e valëzimit në det do të jetë 4 ballë.

Don't Miss It

Recommended