Posted in Aktualitet

Alfered Cako leshon perlen e rradhes.Toka nuk eshte e rrumbullaket dhe as rrotullohet

Sipas Alfred Cakos toka eshte e sheshte dhe nuk rrotullohet. Ai thote se nuk eshte e rrumbullaket pasi avioni nuk fluturon ne forme harku por…

Continue Reading Alfered Cako leshon perlen e rradhes.Toka nuk eshte e rrumbullaket dhe as rrotullohet