Alfered Cako leshon perlen e rradhes.Toka nuk eshte e rrumbullaket dhe as rrotullohet

Sipas Alfred Cakos toka eshte e sheshte dhe nuk rrotullohet. Ai thote se nuk eshte e rrumbullaket pasi avioni nuk fluturon ne forme harku por eshte i drejte.

Ai thote qe po te ngjitesh ne dajt e shikon avionin dhe e kupton qe toka eshte e sheshte.

Dhe yjet qe jane ne qiell nuk jane yje por jane gjenerator qe shpesh here kane rene dhe ne toke.

Cili eshte mendimi juaj me keto fjalet te Alfred Cakos?

 

Author: admin